Ryhmät 

Vauvauinti

Lapsi +3 kk - 1,5 v + 2 vanhempaa.

Vauva on vähintään 3 kk vanha ja painaa vähintään 5 kg. Ohjaus on perhekohtaista ja tapahtuu täysin vauvan ehdoilla. Ohjaaja seuraa jokaista lasta yksilönä ja antaa vinkkejä sopivasta toiminnasta aina sen mukaan, mihin havaitsee lapsenne mielenkiinnon suuntautuvan.

Perheuinti 

Lapsi + 3kk, vanhempi sisarus ja 2 vanhempaa.
Uinnissa edetään vauvan ehdoilla unohtamatta kuitenkaan vanhempia sisaruksia. Vauvan kanssa harjoitellaan niin ikään vauvauinnin tavoitteiden mukaisesti, sisaruksille tarjolla on puuhaa sekä vinkkejä uinnin alkeisiin.

Naperouinti 

Lapsi 1,5-4 v + 1 vanhempi.

Naperouinnissa totutellaan veteen ja opetellaan alkeisuinnin perusteita leikkien, lorujen sekä satumaailmojen avulla. Ohjaus on sekä yksilö- että ryhmäohjausta. Ryhmässä edetään lapsen kehitysvaiheet huomioon ottaen. Aiempaa uintitaustaa ei vaadita.

Perheuimakoulu Vesikirput

Lapsi 4-6 v + 1 vanhempi

Perheuimakoulu Vesikirput on perheen yhteinen harrastus. Lapselle opetetaan leikkien ja mielikuvitusmaailmojen avulla erilaisia alkeisuimataitoja lapsen lähtötaso huomioiden. Lisäksi vanhempi saa vinkkejä oman lapsensa uintiharjoittelun tukemista varten, vesiturvallisuutta unohtamatta. Aiempaa uintitaustaa ei vaadita.

Uimakoulu Vesitaiturit  

Lapsi 6-9 v 

Uimakoulu Vesitaiturit -ryhmässä lapset harjoittelevat uinnin alkeita ja vesitaitoja leikkien ja erilaisten harjoitusten avulla. Tavoitteena on kehittää lasten uimataitoa ja vesiturvallisuutta, samalla kun pidetään hauskaa. Ryhmään osallistuminen edellyttää vähintään 25 metrin uimataitoa.

Vesipedot 

Lapsi 7-12 v

Vesipedot ryhmässä uivat uimarit ovat harrastaneet uintia jo useamman vuoden. Ryhmässä harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita, vesiturvallisuutta ja monipuolisesti erilaisia vesitaitoja hauskanpitoa unohtamatta. Uimataitovaatimus: vähintään 200m yhtäjaksoisesti isossa altaassa + vapaa- selkä ja rintauintien tekniikat.

Ilmoittaudu mukaan!